Manikűr

A kezek és a körmök folyamatosan ki vannak téve a szélsőséges időjárási körülményeknek, munkavégzésnek és a vegyi hatásoknak, melyek nem tesznek jót sem a körmöknek, sem a kezeknek. Ahhoz, hogy ezt elkerüld elengedhetetlen a folyamatos kézápolás. A Nail Boutique nők és férfiak számára egyaránt kínál manikűr szolgáltatásokat, hiszen az igényes, ápolt megjelenés a kézápolással kezdődik.

manikur gellakkozas kezapolas ferfi budapest nailboutique

Milyen manikűr szolgáltatásokat kínálunk?

Általános manikűr

A manikűr célja a kezek és a körmök ápoltságának megőrzése. A hagyományos manikűr során kialakítjuk a megfelelő körömformát és annak hosszát, illetve eltávolítjuk a felesleges körömágybőrt. A gépi manikűrnél mindezen folyamatokat 5-6 különböző csiszolófej segítségével végezzük. A manikűr vége minden esetben köröm-és kézápolással zárul. A manikűr szolgáltatás kiegészíthető pedikűrrel, illetve géllakk cserével is. Ebben az esetben a szolgáltatás nagyjából 2 órát vesz igénybe.

Lépések: körömformázás, gépi vagy kézi manikűr, kézápolás

Időtartam: 30 perc

Géllakkozás

A géllakk egy természetes hatású, tartós lakkozási technika, mely UV fény hatására köt meg, és 2-3 hétig marad meg. Nagy előnye, hogy nincs száradási ideje, nem sérül és még a gyenge körmöket is megerősíti. A géllakk kérhető erősített alapzselével, illetve egyszínű vagy francia festéssel egyaránt. Természetesen nem csak kezekre, hanem lábkörmökre is géllakkozunk. A Nail Boutique-nál lehetőség van hagyományos lakkozásra, ami nagyjából 3-4 napig biztosítja körmeid csillogását.

Lépések: körömformázás, gépi vagy kézi manikűr, géllakkozás

Időtartam: 30-90 perc kéréstől függően

Géllakk csere

Ha már nem elég strapabírók körmeid, lehetőség van a géllakk cseréjére. Kérhető manikűrrel együtt, illetve a Vendég kérésére kézen és lábon egyaránt cserélünk géllakkot. A géllakk körülbelül 2-3 hétig marad tartós és szép.

Lépések: géllakk eltávolítása géppel vagy oldással, körömformázás és tisztítás, új géllakkozás

Időtartam: körülbelül 1 óra

Géllakk eltávolítás

Önmagában is lehetséges a géllakk eltávolítása, de igény esetén kézápolással is kérhető. A géllakk könnyen eltávolítható oldással vagy géppel. Mindenképp érdemes szakemberre bízni ezt a műveletet, mivel könnyedén kárt lehet okozni a körömágyon.

Lépések: géllakk eltávolítása géppel vagy leoldással, igény esetén manikűr

Időtartam: 15-45 perc

Férfi manikűr pedikűrrel

A férfi kéz ugyanúgy ápolást igényel, mint a női, hiszen sok-sok viszontagságnak van kitéve. A Nail Boutique férfiak részére manikűr és pedikűr szolgáltatást is kínál, hogy az ápolt, igényes megjelenés megkérdőjelezhetetlen legyen.

Lépések: gépi vagy kézi manikűr, pedikűr

Időtartam: 30 perc

Díszítések

Ha többet szeretnél, mint egy egyszerű festés, akkor az extra díszítéseket ajánljuk számodra. Körmönként 200 Ft-os áron készítünk díszítéseket, melyeknek csak a fantáziád szab határt. Lehet az transzferfólia, strasszkövek, minta festés, matrica vagy akár csillámpor is.

Időtartam: 15 perc

manikur gellakkozas kezapolas ferfi budapest nailboutique buda

Kihez fordulhatsz?

Szilágyi Judit

Papp Andrea

Munkáink

manikur gellakkozas kezapolas ferfi budapest nailboutique

Mennyibe kerülnek a manikűr szolgáltatások?